Onze diensten

Van de Put Transport is van een transportbedrijf veranderd in een specialist met een logistieke totaaloplossing. Met ervaring en kwaliteit ontzorgt Van de Put Transport de klant in elk onderdeel van de supply chain. Bent u op zoek naar een betrouwbare partner in de logistiek, neem dan contact met ons op.

Transport

Wij zetten onze vrachtwagens in voor (inter)nationaal transport van bijna alles. Denk hierbij aan bijvoorbeeld stukgoed, pakketten, palletzendingen en terrasoverkappingen.

Neem contact op

Lossen & Sorteren

Wij ontzorgen onze klanten door het proces van lossen en sorteren uit handen te nemen. Dit kan bij onze locatie, maar ook op een locatie naar keuze.

Neem contact op

OP- EN OVERSLAG

Wij dragen zorg voor op- en overslag. Het lossen en laden van goederen. Hierbij is ook hergroeperen een mogelijkheid.

Neem contact op

value added logistics

Wij voegen waarde toe aan logistiek, door meer te doen dan alleen transport. Met bijvoorbeeld orderpicking maken wij zendingen klaar voor de eindklant.

Neem contact op

nachtdistributie

Wij doen behalve transport overdag ook nachtelijk transport. Met nachtdistributie ontzorgen wij onze klant met nachtelijk vervoer van tijdschriften en kranten.

Neem contact op

charterwerk

Onze chauffeurs zetten wij ook in voor charterwerk. Hierbij huurt u onze auto’s met chauffeur in waarbij onze chauffeur rijdt als charter voor uw bedrijf.

Neem contact op

expeditie

Wij ontzorgen onze klanten als expediteur in hun transportbehoefte. Hierbij vervoeren wij uw goederen naar de gewenste locatie.

Neem contact op

Op zoek naar een transportoplossing op maat?

Van de Put Transport denkt graag mee over een passende oplossing. Op de onderstaande foto’s een voorbeeld van een speciale oplossing voor de klant. Ook interesse, neem gerust contact met ons op.