Van de Put Transport

Van de Put Transport in Nunspeet is een betrouwbare partner in nationale en internationale logistiek die in 1979 is opgericht. Sindsdien is het Nunspeetse transportbedrijf enkele naamsveranderingen ondergaan en is het goed doorgegroeid. Sinds 2007 is het verder gegaan onder de naam ‘Van de Put Transport’.

Familiebedrijf

In 15 jaar tijd is het bedrijf gegroeid van 4 naar 20 vrachtwagens. Waar het vroeger ooit begonnen is als familiebedrijf, is het bedrijf dit met Gerrit & Greetje van de Put nu opnieuw. Gerrit was als chauffeur al werkzaam bij het bedrijf en Greetje is er in 2007 bijgekomen.

Totaaloplossing in de logistiek

In 1979 is het bedrijf begonnen als transportbedrijf, en nu is het uitgegroeid tot een volwassen logistiekbedrijf met goederenvervoer over de weg naar de Benelux, Duitsland, Frankrijk en Denemarken. Als logistiekbedrijf levert het verschillende diensten zoals transport, value added logistics, containers lossen en uitsorteren, op- en overslag, nachtdistributie, charterwerk en expeditie.

Met veel ervaring en kennis levert Van de Put Transport een totaaloplossing voor alles wat met logistiek te maken heeft. Het kan vaak niet gek genoeg, of wij krijgen het wel voor elkaar. Daarom is de lijfspreuk van Gerrit ook “U vraagt, wij draaien”.

Van de Put Transport - Partner in Logistiek Kunst de Veluwe

Investeren in elkaar

Bij Van de Put transport investeren we in elkaar. Investeren in onze werknemers door het aanbieden van cursussen en veel gezelligheid, maar ook investeren in de maatschappij. Met Koningsdag zorgen we ervoor dat kinderen in een versierde vrachtwagen kunnen genieten van een feestelijke optocht!

LIFE partner van De 4e Musketier

Als LIFE partner van De 4e Musketier is Van de Put Transport onderdeel van een groep van 200 ondernemers en high professionals die geloven in de missie van De 4e Musketier. LIFE is een krachtig netwerk vol inspiratie, waarin de ontwikkeling van je onderneming en van je professionele en persoonlijke leven centraal staat.

Erkend leerbedrijf

Van de Put Transport is een erkend leerbedrijf waar mbo-studenten kennis maken met het beroep en hierop voorbereid worden. Bij Van de Put Transport kunnen studenten van de beroepsopleidende leerweg (bol) en de beroepsbegeleidende leerweg (bbl) terecht voor een mooie stage om zo te leren wat er in het dagelijks leven na de opleiding van hun verwacht zal worden.

Wordt jij onze nieuwe collega?

Wil jij ook onderdeel zijn van dit mooie transportbedrijf in Nunspeet? Doe een open sollicitatie via ons sollicitatieformulier in en wie weet is er voor jou nog plek!